Coaching - cirkelrekenen en vraagstukken

logopedie Kathleen Carlier, coaching en opleidingen voor logopedisten, studenten logopedie, rekenen automatiseren en cirkelrekenen

Tijdens deze coaching, die een vervolg is op de coaching rond rekenen automatiseren, leggen we de link tussen het automatiseringsproces en het zuivere hoofdrekenen. We maken gebruik van de techniek van het cirkelrekenen. Dat specifiek ontwikkeld is door het 'Eureka-onderwijs' voor kinderen met leerstoornissen. Je gaat naar huis met een pakket dat onmiddellijk inzetbaar is in je praktijk.

In tweede instantie zullen vraagstukken met % berekeningen en de regel van 3 behandeld worden. Hoe  bereiken we dat kinderen met weinig inzicht de wereld van de wiskunde, deze vraagstukken toch zullen kunnen oplossen? Het is zeker mogelijk!

Deze coaching, opgesteld voor logopedisten en studenten logopedie, is gericht op het aanleren van technieken en dus per definitie erg praktisch van aanpak.

Er wordt gewerkt in groepen van maximaal 6 personen, waardoor u een zeer persoonlijke training zal krijgen met veel aandacht voor voorbeelden uit de praktijk, beeldmateriaal, vragen,... De inschrijvingen zijn beperkt!

U gaat naar huis met een geschreven handleiding, inbegrepen in het cursusgeld.

Het coachingmoment start om 9u30 en eindigt om 14u30. In het cursusgeld van €105 is inbegrepen: handleiding, koffie, thee, water en een lunch. De data zijn terug te vinden op het inschrijvingsformulier.

Geïnteresseerd? Schrijf je hier in voor deze coaching.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x