Coaching - spelling

logopedie Kathleen Carlier, coaching en opleidingen voor logopedisten, studenten logopedie, spelling, werkwoorden, open- en gesloten lettergrepen

Tijdens deze coaching gaat er aandacht naar twee spellingsitems, open- en gesloten lettergrepen en het vervoegen van de werkwoorden in alle mogelijke tijden. De remediëring hiervan levert voor de kinderen een enorme boost in het spellen en zorgt er ook voor dat de punten op school sterk kunnen verhogen tijdens dictee of tijdens geïsoleerde oefeningen. Een soort van "Yes I can".

Deze coaching, opgesteld voor logopedisten en studenten in de logopedie is gericht op het aanleren van technieken en dus per definitie praktisch van aanpak.

Er wordt gewerkt in groepen van maximaal 6 personen, waarbij een zeer persoonlijke training het doel is met veel aandacht voor voorbeelden uit de praktijk, beeldmateriaal, vragen,... De inschrijvingen zijn beperkt!

U gaat naar huis met een geschreven handleiding, inbegrepen in het cursusgeld.

Het coachingmoment start om 9u30 en eindigt om 14u30. In het cursusgeld van €105 is inbegrepen: handleiding, koffie, thee, water en een lunch. De data zijn terug te vinden op het inschrijvingsformulier.

Geïnteresseerd? Schrijf je hier in voor deze coaching.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x